BTG Positioning Systems

BTG Positioning Systems: Projectplanning, 3D modellering van sensoren, 3D animatie, verschillende renderstijlen van meerdere sequenties. Compositing.

Opdrachtgever: BTG Positioning Systems

Project: Uitleg over transpondertechnologie voor kraanpositionering

Doel: Website, informatie en marketing.

Onze uitdaging: Productie van 3D modellering en 3D animatie voor BTG Positioning systems transponder producten die in werking getoond moeten worden in een typische containerhaven setting. Van deze 3D modellen zijn diverse animatiefilmpjes gemaakt, waaronder de volgende projecten (willekeurige volgorde).

1)Zoom-in clips voor alle kraantypes. We maakten een typische containerhaven scène met een herhalende achtergrond animatie zodat de clip naadloos doorloopt. We zoomen in op alle verschillende kraantypes vanuit hetzelfde startpunt om de sensoren te laten zien. Een eenvoudige 3D visualisatiestijl met een zwarte lijn rond alles zorgt voor een technische "look". Containers op de typische havenscène hebben het BTG-logo. We zetten deze traditie voort voor de volgende BTG-projecten die we deden. Bij de 3D rendering gebruikten we de 'Eevee' render engine, perfect voor gestileerde renders.

2) Animatie van RTG-zender en -ontvanger. Wij animeerden de gedetailleerde beweging van een container die wordt verplaatst door een RTG kraan, uitgerust met BTG-producten, om de beweging op drie assen te meten in termen van translatie, rotatie en snelheid.

3) RFM-sensoren op een ASC en AGV. Wij hebben een ASC en AGV geanimeerd die geleid worden door transponders en sensoren op verschillende afstanden in de grond.

4)STSzender & ontvanger voor micromotie, anti-slinger, positionering. We hebben een doorsnede gemodelleerd van een typisch diepzeeschip dat door een STS wordt gelost met behulp van BTG-sensorapparatuur. Verschillende clips van tien seconden kwamen uit deze animatie.‍

Andere praktijkvoorbeelden:
3D visualisatie voor Esra.

Kaifeng Snow Dome voor Unlimited Snow BV.

Amstelwijck en Tripkouw solarparks voor HVC Group.
Padel Tennis Club voor T3S BV.

3D render terminal truck parking scheef onder de poten van een STS met BTG logo.
3D render van container die op vrachtwagen wordt geladen die scheef onder de poten van een STS is geparkeerd. Overlay met micromotie aanpassing door BTG producten.
Gestileerde 3D render van ASC positioneringssensor.
Gestileerde 3D render van de terminal-truck positioneringssensor onder de cabine.
Gestileerde 3D render van de posities van de AGV-sensoren onder elk uiteinde van het voertuig.
Gestileerde 3D render van Straddle-Carrier positioneringssensor.
Geen items gevonden.

Uw project verdient de beste presentatie.
Laat ons u daarbij helpen!

Met meer dan 20 jaar aan rendering diensten weten we hoe we onze klanten binnen het budget en op tijd kunnen verblijden met animatie en modellering.

Vertel ons over uw project