Blue Heart

Blue Heart: Project planning, 3D modellering. CAD modellen voor gebruik in Blender. 3D rendering & animatie met voice-over en muziek. Post-productie montage.

Klant: Blue Heart Energy

Project: Thermo-akoestische warmtepomp

Doel: Website, informatie en marketing.

Onze uitdaging: Audiovisueel 3D animatie om uit te leggen hoe de thermo-akoestische motor voor warmtepompen van Blue Heart Energy werkt. Een ontwrichtende technologie die de totale uitbanning mogelijk maakt van de uitstoot die momenteel gegenereerd wordt om onze gebouwen te verwarmen en te koelen, met het potentieel om enorme hoeveelheden CO2 per jaar per pomp te verminderen. Onze opdracht was om een 3D visualisatie te maken van de eb- en vloedwerking van de revolutionaire warmtepomp in uitsnede. Om de warmtebeweging te tonen, gebruikten we de meest eenvoudige manier, door een 2D oppervlak met geanimeerde hoekpunten te gebruiken en aan het einde uit te zoomen om te laten zien hoe het van toepassing is op een huishoudelijke verwarmingssituatie. De uiteindelijke 3D weergave bevat pijlen die de richting en de temperatuur van de stroming tonen, die werden gerendered op een transparante laag en naderhand gecomprimeerd.

Andere praktijkvoorbeelden:
Kraanpositionering transponder technologie voor BTG Positioning Systems.

3D visualisatie voor North Sea Port (voorheen Zeeland Seaports).

RTG-kraan voor Siemens.

3D render van Blue Heart buitenbehuizing klaar voor installatie.
3D-doorsnede van het binnenwerk van het Blauwe Hart met de pompzuigers in compressie.
3D doorsnede van de interne werking van het Blauwe Hart met de pompzuigers in expansie.
3D doorsnede van de interne werking van Blue Heart, die de temperatuurstroom in de aangesloten waterleidingen tijdens de werking toont.
Geen items gevonden.

Uw project verdient de beste presentatie.
Laat ons u daarbij helpen!

Met meer dan 20 jaar aan rendering diensten weten we hoe we onze klanten binnen het budget en op tijd kunnen verblijden met animatie en modellering.

Vertel ons over uw project